Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твНе смятам, че изкуственият интелект

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твНе смятам, че изкуственият интелект
Коментари Харесай

Журналист: Никакъв робот не е в състояние да замени хората, ние сме емоционални същества

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Не считам, че изкуственият разсъдък ще измести човешкия. Напротив, считам, че всички изобретения в тази тенденция са доста потребни и ще стават все по-полезни в нашето ежедневие. Но уверено имам вяра, че индивидът е прочувствено създание и дефицитът на страст във всевъзможни основани хуманоиди и роботи, които от ден на ден навлизат, няма по какъв начин да бъде обезщетен.

Това разяснява в ефира на Нова тв журналистът Калина Влайкова.

Аз се занимавам със основаване на наличие и ми прави усещане, че хората демонстрират най-голям интерес към това наличие, което е обвързвано с хора. Нищо по-интересно на света няма от хората и аз съм уверена, че това ще продължи да бъде по този начин, разяснява тя.

Хората не са изключително удовлетворени, когато биват обслужвани от изкуствен интелект. Напротив. Струва ми се, че от ден на ден компании се популяризират с това, че поддържат връзка посредством индивиди, добави тя. Може би в бъдеще и ние самите ще станем малко по-роботизирани, само че нищо не може да размени хората, безапелационна е Влайкова.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР